A Be Your Player hibrid focitornát is támogattuk!

A Be Your Player hibrid focitornát is támogattuk!

A pénteki DVSC Esport-napot követően a srácoknak nem maradt sok idejük a pihenőre, ugyanis másnap már a Be You Player tornán kellett helytállniuk, amelyet a DESOK csarnokban rendeztek. A DVSC esport játékosai ezúttal is két csapattal képviseltették magukat a hibrid kupán.
Az első számú csapatuk könnyed játékkal, veretlenül jutott tovább csoportjából, míg a másik együttes egy vereség után felrázta magát és szintén magabiztosan nyerte a meccseit. A legjobb 16 között szintén továbbjutottak játékosaik, ám a következő kör megálljt parancsolt az I-es csapatnak, amely egy gól nélküli Fifa-meccs után egy izgalmas és feszült találkozón 2-1-es vereséget szenvedett a fociban. A lefújás után szomorúak voltak a srácok, de így is emelt fővel zártak a tornán.

Ami a másik csapatot illeti, magabiztosan menetelt a döntő felé, amely szerencsére össze is jött. A végső győzelemért azzal az együttessel mérkőztek meg, amely a DVSC Esport I-et kiütötte, így már csak ezért is fontos volt a győzelem. Az elején sajnos nem úgy tűnt, hogy sikerül visszavágiuk, ugyanis Fifa-ban 3-0-s vereséget szenvedtek, ami nagy előnyt jelentett ellenfelél számára. Azonban nem adták fel, és hatalmasat küzdve élő fociban ledolgozták hátrányukat, ráadásul meg is fordították a meccset, így összesítésben 4-3-as sikerükkel megnyerték a Be Your Player tornát, így a kupa mellett a 60.000 forintos fődíjat is megszerezték.

DVSC Esport I csapat tagjai: Szerda Mihály, Szerda Nikolasz, Fercsik Botond, Fekete Florin, Temesvári Máté, Güldner Ádám

DVSC Esport II csapat tagjai (bajnokok): Jeney Domokos, Ifj. Sándor Tamás, Simonka Richárd, Fogarasi Ádám, Katona Tamás, Brendon Adorján, Gréz Gergő

 

 


A DVSC Esport bajnok csapata