A DLA záróünnepségén is ott voltunk!

A DLA záróünnepségén is ott voltunk!

Közösen búcsúztak az évtől az akadémia csapatai.

Kedd este került sor a Debreceni Labdarúgó Akadémia évzáró ünnepségére a Red and White szurkolói klubban, ahol minden korosztály képviseltette magát.
Az esemény szervezője, Szalánczi Zoltán operatív igazgató köszöntötte az egybegyűlteket, majd a debreceni önkormányzat képviseletében Varga András, az Oktatási, Ifjúsági és Sportbizottság alelnöke adta át Papp László polgármester úr üdvözletét, és a megkezdett munka hasonló színvonalú folytatására buzdította a fiatalokat.

Ezt követően Herczeg András vette át a szót, és megköszönte valamennyi sportoló DVSC-ért tett erőfeszítéseit. Kitért arra, hogy rendkívül eredményes évet tudhatunk magunk mögött. Hangsúlyozta, hogy a DLA valamennyi korosztályban több labdarúgót ad a korosztályos nemzeti csapatoknak. Közülük is kiemelte Bukta Csaba, Lakatos Benjámin és Kovács Péter munkáját, hiszen mindhárom futballista korosztálya meghatározó játékosának bizonyult az elmúlt időszakban. Mint elmondta, a fiataloknak érezniük kell, hogy az egész felnőtt gárda mögöttük áll, így teljes a Loki-család.

Ezután került sor az egyes korosztályok legjobbjainak díjazására. A kupák átvételénél valamennyi játékos hallhatta edzője dicsérő szavait. Kitűnő edzésmunka, példaértékű szorgalom, kiemelkedő tehetség – hangzott az egybehangzó vélemény a legtöbb játékos neve után. Az elismeréseket Herczeg András és Varga András adta át a sportolóknak.

A korosztályok legjobbjai a következő játékosok voltak:

U8-as korosztály: Szabó Krisztián
U9-es korosztály: Gurzó György
U10-es korosztály: Bartha Attila
U11-es korosztály: Bodnár Balázs
U12-es korosztály: Szakács Levente
U13-as korosztály: Cibla Flórián
U14-es korosztály: Lénárt Gábor
U15-ös korosztály: Fűzfői Márk
U16-os korosztály: Baráth Péter
U17-es korosztály: Bukta Csaba
U19-es korosztály és kis Loki: Kovács Péter
Legjobb női játékos: Pintye Vivien

A Debreceni Labdarúgó Akadémia oktatásvezetője, Gyarmati Zoltán betegsége miatt nem tudott jelen lenni az eseményen. Az ő szavait Bíró Zsolt, az Akadémia mentáltrénere tolmácsolta, kiemelve a sport és a tanulás összehangolásának fontosságát, valamint azt, hogy fiataljaink az iskolapadban is egyre jobb teljesítmény nyújtanak. S mivel a DVSC fontosnak tartja elismerni a kiemelkedő tanulmányi eredményt produkáló játékosokat, ebben a kategóriában is sor került a korosztályok legjobbjainak díjazására.

Legjobb tanulókként a következő labdarúgók vehettek át dr. Róka Géza cégvezetőtől és Bíró Zsolttól elismerést:

U8-as korosztály: Császár Márk
U9-es korosztály: Szekeres András Marcell
U10-es korosztály: Krizsán Zoárd
U11-es korosztály: Lovas Bertold
U12-es korosztály: Sain Balázs
U13-as korosztály: Erdélyi Benedek
U14-es korosztály: Fábián Bence
U15-ös korosztály: Bényei Ágoston
U16-os korosztály: Gyönyörű Máté
U17-es korosztály: Lakatos Benjamin
U19-es korosztály és kis Loki: Hevesi Kristóf
Női játékos: Horváth Petra

A hangulat végig remek volt, minden név elhangzását ujjongás és taps kísérte. Az ünnepség végén természetesen senki nem mehetett haza üres kézzel: valamennyi fiatal az egész éves munkájaként elismerő oklevelet vehetett át edzőjétől.

FOTÓK AZ ESEMÉNYRŐL

Videó: