A Gönczy Pál iskolában járt a DVSC

A Gönczy Pál iskolában járt a DVSC

Ferenczi János, Varga Kevin, Szabados István és Dombi Tibor képviselte a Lokit

A mai napon Józsán, a Gönczy Pál Általános Iskolában folytatódott a suli roadshow. A gyerekeket ezúttal három debreceni kötődésű, saját nevelésű játékosunk, Ferenczi János, Varga Kevin és Szabados István látogatta meg, valamint jelen volt az iskolalátogatási program állandó tagja, Dombi Tibor is. Szabados István számára azért is különleges volt a mai suli roadshow, mert gyermekként ebben az általános iskolában tanult.

Játékosainknak ismét sok kérdést tettek fel a gyerekek, akik többek között kíváncsiak voltak arra, hogy hány kilométert futnak a focisták egy mérkőzés alatt, illetve hogyan kommunikálnak a külföldi csapattársaikkal.

A DVSC ma sem érkezett üres kézzel, valamennyi gyermeket meghívtunk az október 28-i, Paks elleni hazai bajnoki találkozónkra.

Továbbá a Loki marketingvezetője, Jeney Domokos mint mindig, ismét felhívta a diákok figyelmét az egészséges életmódra, amelyhez hozzátartozik, hogy minél több vizet igyunk egy nap. Ennek apropójából minden gyermek egy-egy fél literes AVE-ásványvizet kapott ajándékba.

FOTÓK!