A DVSC szurkolói ankétján is ott volt az AVE!

A DVSC szurkolói ankétján is ott volt az AVE!

Az őszi szezon és a célok is szóba kerültek.

Szerda este a DVSC szurkolói ankétot tartott a Nagyerdei Stadionban található Red and White sörözőben. Az eseményen jelen volt dr. Róka Géza cégvezető, Herczeg András vezetőedző, jobbhátvédünk, Bényei Balázs és új igazolásunk, a szlovák kapus Tomás Kosicky.

A megjelent szurkolók elsőként megtekinthették a kivetítőn az őszi szezon összes gólját, majd cégvezetőnk köszöntötte a megjelenteket, és beszélt az elmúlt több mint fél évről. Mint elmondta, ha sikerül nemzetközi kupaindulást jelentő helyen végeznünk, akkor büszkék lehetünk a csapatra.

Herczeg András szeretné, ha megtartanánk a harmadik helyet, de mint mondta, komoly riválisaink vannak, és nagyon nehéz időszak elé nézünk. Ha nem sikerül, akkor is reméli, hogy a szurkolók nem lesznek csalódottak, mert ez egy szerethető csapat, sok saját nevelésű játékossal.

Bényei Balázs a tavaszi bajnoki rajtról mondott pár szót. Mint elmondta, a csapat arra készül, hogy a Balmazújváros ellen közönségszórakoztató játékkal szerzi meg a három pontot. Új kapusunk, Tomás Kosicky pedig eddigi pályafutásáról beszélt a megjelenteknek.

Ezt követően a szurkolók tették fel kérdéseiket. Szó esett többek között az őszi szezon mérkőzéseiről, a taktikáról, ki milyen poszton futballozik és miért. Felvetődött, hogy ismét lehetne a meccseken a „hajrá, Debrecen!” szurkolás. Bukta Csaba is szóba került, a felszólaló és Herczeg András is sajnálja, hogy a debreceni drukkerek nem láthatták a Loki felnőtt csapatában játszani. Dr. Róka Géza ehhez hozzáfűzte, hogy a vagyoni értékű jogokból származó bevétel mellett a klub a játékosok eladásából él, és nehéz helyzet volt, de ezt most meg kellett lépni. Megtudtuk, hogy a fiatal labdarúgóért az Inter, a Juventus és a Salzburg versenyzett, ami jelzi a kvalitását.
Cégvezetőnk azzal zárta az ankétot, hogy nagyon várja a szurkolókat tavasszal is a mérkőzésekre, és bízik a támogatásukban.

Videó az ankétról!

Fotók az ankétról!